Objectes de regal únics i irrepetibles pintats a mà pels artistes de l'Associació Alba.

Les persones que participen del projecte ARTIS realitzen una activitat terapèutica i artística que consisteix en expressar el que senten en forma de dibuixos i composicions. A partir d'un tros de tela blanca un o més artistes inventen i elaboren el dibuix que més els agrada. Fan servir principalment pintures o retoladors i un cop finalitzat es retalla, s'enganxa o es cus en diferents superfícies. Amb les composicions artístiques se’n fan objectes de papereria, accessoris, joguines i peces de vestir. 

L’objectiu de l’activitat és posar en valor les capacitats artístiques de les persones i generar uns beneficis amb la venda dels productes que es puguin invertir en el propi servei per a poder impulsar nous projectes per a les persones. 

Consulta el nostre catàleg

Lots de naixement per a empreses i particulars

Elaborem uns lots amb productes per a nadons com mantes, bodies, pitets o necessers amb dibuixos d'ARTIS i que van acompanyats de productes gastronòmics i amb valor social com un cava de l'Olivera Cooperativa o unes galetes El Rosal. Aquests lots ofereixen un valor afegit a l'empresa i són un regal original per al treballador o persona que els rep.