OBJECTIUS

L’Associació Alba organitza un cicle de 3 xerrades per a reflexionar sobre el futur de les entitats i el món associatiu. A través de les xerrades es parlarà de l’actual model d’atenció a les persones i les famílies; sobre com les noves tecnologies poden ajudar en el seu creixement i desenvolupament; i en l'impacte que aquestes poden tenir en el territori i en el teixit empresarial. 

El cicle està dirigit a professionals del món associatiu, directors i equip directiu  o coordinadors de comunicació d'entitats i associacions de l'àmbit social, esportiu, del lleure o educatiu.

Aquestes xerrades formen part del procés de reflexió i elaboració del nou Marc Estratègic de l’Associació Alba (2016 – 2020) i que es presentarà a finals d’aquest any.

S’ha convidat a 3 persones, 3 visionaris que provaran d’inspirar als assistents en tres àmbits concrets: Les noves tecnologies, la responsabilitat social del territori i els drets de les persones.

QUAN: 3 divendres consecutius 26 de febrer, 4 de març i 11 de març de 2016

HORA: 12h a 14h amb un brunch (a peu dret) inclòs (càtering El Gat del Rosal).

ON: Auditori de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega. Pl, Sant Antoni de TÀRREGA

DIVENDRES 26 DE FEBRER 2016

COM LES NOVES TECNOLOGIES PODEN AJUDAR A LA TRANSFORMACIÓ DE LES ENTITATS.

Com les organitzacions poden esdevenir més eficients, millorar processos i l’atenció a les persones?

PONENT: Jaume Albaigès

Enginyer de formació, porta 15 anys ajudant a les organitzacions lo lucratives en el desenvolupament integral de la seva estretègica tecnològica. Impulsor del projecte  Sinergies CRM, i autor del blog TecnolONGia on parla sobre curiositats i actualitat de les TIC aplicades al sector social.

DIVENDRES 4 DE MARÇ 2016

COM PODEM ESDEVENIR UN TERRITORI SOCIALMENT RESPONSABLE?

Accions concretes i bones pràctiques dirigides a empreses, entitats i administració. Com podem quantificar aquest retorn?

PONENT: Josep Maria Canyelles

Expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions. Promotor de Responsabilitat Global. Consultor i assessor en diferents empreses i institucions. Col·laborador docent en diferents universitats i programes formatius d’alta direcció.

DIVENDRES 11 DE MARÇ 2016

AVANÇAR EN LA IGUALTAT I ELS DRETS SOCIALS

El rol de les entitats en la construcció d'una Catalunya Social.

PONENT: Asumpció Pié Balaguer.

Diplomada en Educació Social per la Universitat Ramon Llull i doctora en pedagogia per a la Universitat de Barcelona. Actualment és professora dels estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la Universitat Oberta de Catalunya, així com professora associada de la Universitat de Barcelona. També fa tasques d’assessoria pedagògica i recerca.

CONDICIONS I PREUS

PACK 3 XERRADES - PREU 25€

Assistir a tot el cicle de xerrades té un cost de 25€ que inclou també el brunch (dinar a peu dret) que es servirà al final de cada una d’elles.

Opció que siguin diferents persones d'una mateixa entitat/associació/empresa/administració les que assisteixin a les xerrades. Caldrà especificar-ho a l'hora de la inscripció.

PREU PER XERRADA 10€

També hi ha l’opció d’assistir només a una xerrada + brunch (dinar a peu dret) per 10€

MÈTODE DE PAGAMENT

Podeu realitzar la inscripció i el pagament via online a partir del ecommerce de l'Associació Alba o bé directament a la recepció de l'Associació Alba en horari de 9h a 18h. Avinguda Onze de Setembre s/n TÀRREGA. T 973 312 221.

LA INSCRIPCIÓ I PAGAMENT A LES XERRADES S'HA DE REALITZAR ABANS DEL 25 DE FEBRER DE 2016