Elaborem galetes artesanes, una a una, amb ingredients de qualitat seguint la mateixa fórmula de fa 100 anys. Delicioses pel seu aroma i textura cruixent i recobertes amb la millor cobertura de xocolata. Ideals per acompanyar càterings, reunions d'empresa i per a regalar com a detall en esdeveniments i celebracions.

L'obrador El Rosal es va fundar l'any 1920 a Tàrrega i els seus productes van assolir ràpidament una gran popularitat. El propietari es jubila i decideix proposar a l'Associació Alba que segueixi amb el negoci i que esdevingui una activitat empresarial que pugui donar ocupació a persones amb discapacitat.

Després d'un període d'aprenentatge El Rosal agafa el relleu i continua el procés d'elaboració manual a partir de la mateixa recepta. Des d'aleshores elaborem galetes una a una amb ingredients naturals de primera qualitat seguint la mateixa fórmula de fa 100 anys. Delicioses pel seu aroma i textura cruixent i recobertes amb la millor cobertura de xocolata.

L'obrador és actualment un espai de treball inclusiu, una diversitat que ens enriqueix i ens dóna una capacitat d'innovació original i diferent.

Distribuïm les nostres galetes a boitgues i establiments de tota Catalunya en dos tipus de packs diferents, un per a grans superfícies i l'altre destinat a regals i botigues Gourmet. També elaborem lots gastronòmics, sobretot en èpoques nadalenques.

Les galetes El Rosal són un producte perfecte per a acompanyar càterings, reunions d'empresa, celebracions i en general per acompanyar molts postres com gelats, macedònia de fruites, cafès, pastissos o iogurts.


La història de l'arrugat, de com un petit fracàs ha esdevingut un èxit

En Lluís treballava a l'obrador de galetes El Rosal, la feina li agradava molt i se sentia orgullós de poder participar en el projecte, però tenia un petit problema: no hi havia manera que li sortissin les neules!
Desesperat, arrugava la pasta de galeta i la deixava en una safata. Aquella mena de galeta arrugada, la gent de l’obrador se la menjava i tothom la trobava molt bona. I un dia la responsable de l'obrador va pensar:

Si són tant bones, per què no les venem? I si per sobre les ruixem amb cobertura de xocolata?
I així va ser com aquella galeta que va sorgir del petit fracàs d’en Lluís ha acabat esdevenint el producte més venut de El Rosal: ELS ARRUGATS.