En tot cas, qualsevol article pot retornar-se si està en perfectes condicions, amb el seu embalatge original i amb una còpia del rebut o factura.
Si la devolució és per  causes alienes a La Botiga, o a causa d'un error del client, les despeses d'enviament seran per compte del client.

Si la devolució es deu a un error de La Botiga el client rebrà la mercaderia sol·licitada sense cap cost addicional.
Per procedir a la devolució és necessari notificar-ho anteriorment a botiga@aalba.cat  i enviar l'article al nostre magatzem dins dels 15 dies següents.

Si la causa de la devolució fos que l'article retornat està deteriorat en el moment del lliurament per causa del transport, haurà de constar en l'albarà de recepció de l'empresa de transport el problema.
Després de posar-te en contacte amb La Botiga (abans de 24h), tramitarem la recollida de l'article defectuós i l'enviament d'un nou sense cost adicional.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració