Activitats IX Contro i Recontro

 

Apunteu-vos a les activitats emplenant el formulari online que trobareu a l'apartat Inscripcions. El període d'inscripció és del 26 de febrer al 7 de març.

 

Visita guiada per Tremp.

Realitzarem una visita guiada al centre històric de Tremp:

- Basílica de la Mare de Déu de Valldeflors: església del s.IX, encara que la fesomia i l'estructura actuals són fruit de diferents transformacions i barreja de diferents estils.

- Antic hospital dels pobres, fundat pel doctor Jaume Fiella el 1521.

- Les Torres de l'antiga Muralla (se'n conserven tres).

- La Plaça del Peiró, situada sobre el turó més enlairat de la població.

- El Pont de Sant Jaume, d'origen romànic, remodelat a començaments del s.XVIII. Duia a la desapareguda església de Sant Jaume de Pallars.

- El traçat dels carrers del nucli antic, sobretot els de Capdevila, Peressall i Soldevila.

- El Casal Manyanet. 

No t'ho pots perdre! 

 

Taller de cuina Pallaresa.

Des del Programa Al Teu Gust de l’Ajuntament de Tremp ens faran una desmostració de cuina per descobrir la gastronomia Pallaresa. 

Us animem a assistir-hi!

 

Visita a l'Epicentre.

És el punt neuràlgic de la informació turística de la comarca i l’espai on s’expliquen els valors del seu patrimoni cultural i natural. Ofereix una experiència atractiva d’oci cultural, mostra els atractius de la comarca i motiva als visitants a descobrir paisatges, llegat històric, recursos, productes i serveis. 

700 m2 en 9 àmbits temàtics, pantalles tàctils, audiovisuals, dispositius interactius, una sala 3D i panells per gaudir tot aprenent dels dinosaures, del cel fosc i els animals de la nit, del pas de les cultures, dels mites i les llegendes, i de la història i la natura.

L’epicentre és un espai interactiu que et sorprendrà!

 

Curtmetratge Pallarès.

Curtmetratge Pallarès. Una imatge val més que mil paraules i és per això que us convidem a la visualització d'un curtmetratge que ens endinsa al racons més autèntics de la comarca. 

Vine a gaudir del curtmetratge a l'espai Epicentre! 

 

* L'organització es reserva el dret de modificar les activitats.