QUÈ ÉS EL CONTRO I RECONTRO? 

El Contro i Recontro és un campionat de botifarra inclusiu que se celebra anualment i compta amb la participació de serveis i associacions que vetllen per la salut mental al territori lleidatà i d’entitats locals aficionades al joc de cartes. Durant la jornada també s’organitzen altres activitats lúdiques i culturals per tots els participants.

IX CONTRO I RECONTRO -  21 d'abril, Parc del Pinell de Tremp.

  

Totes les activitats que es realitzen durant la jornada del Contro i Recontro estan subvencionades, excepte el dinar dels assistents. Consulta totes les activitats programades.

Premis del concurs de botifarra 

  • Un detall per cada servei i associació que vingui al Contro i Recontro.
  • Les parelles guanyadores del campionat (1er, 2on, 3er premi) s'enduran un premi per parella

* Els premis poden canviar.


Dinar popular 

  • Realitzeu una inscripció per entitat al dinar popular, comptabilitzant totes les persones de la vostra entitat (usuaris, treballadors, professionals, direcció).
  • La inscripció al dinar popular es realitzarà del 26 de febrer al 7 de març mitjançant el formulari d'inscripció que trobareu a l'apartat "Inscripcions".
  • Per tal de facilitar la participació, es subvencionarà una part del cost del dinar a les persones que estan vinculades a un servei de salut mental.
  • El pagament del dinar es realitzarà mitjançant tranferència bancària. Trobareu tota la informació a l'apartat  "Inscripcions".
Menú del dinar
Arossejat de fideus amb sèpia
Costella de tocino amb salsa barbacoa i patates al forn
Brownie de xocolata amb nous
PREU: 15€ Preu menú // 10€ preu menú subvencionat

ORGANITZA

                                        


COL·LABORA