Bombolles per despertar els sentits

Des de ben petits ens fascinen les bombolles: fem bombolles, les bufem, les intentem atrapar, mirem a través seu... Les bombolles ens poden transportar a un altre món i ajudar-nos a despertar els sentits!

Al Grup Alba els sentits els treballem a la sala multisensorial on a partir de diferents objectes que desprenen llum, color, que tenen moviment o textures diferents fem que les persones experimentin diferents sensacions i estímuls. En aquest ambient relaxat i agradable aconsegueixen interactuar, comunicar-se amb l'entorn, expressar les seves emocions o relaxar-se d'una manera difícil d'assolir fora d'aquest espai.

La columna de bombolles és un element central de tota sala multisensorial. Es tracta d'un recurs molt complet perquè ofereix un gran impacte visual amb els moviments de les bombolles i els canvis de color que es generen. A més, produeix vibracions que permeten experimentar amb el sentit del tacte i estímuls sonors causats pel moviment de l'aigua i de les bombolles.

Imatge no disponible
TÍTOL
Cost del projecte: 0
Donatius: 0
0 % aconseguit
 

El proper 3 de desembre és el Giving Tuesday ("Un dia per donar") i 
tenim un repte: aconseguir una columna de bombolles interactiva!

 

FES UNA DONACIÓ

Fes un donatiu

Ajuda'ns a millorar el benestar de les persones amb discapacitat!

Gràcies al teu donatiu, podrem seguir treballant en l'estimulació multisensorial que permet millorar les habilitats i el benestar, tant físic com emocional, de les persones amb discapacitat.

Entre els efectes beneficiosos que produeix destaquem l'augment de la relaxació i la concentració, el foment de la confiança en un mateix i en els altres, la millora de la comunicació verbal i no verbal, un millor autocontrol de la conducta i la possibilitat de moure algunes parts del cos que habitualment romanen inactives.

"La Roser acostuma a tenir actituds disruptives per cridar l'atenció, però a la sala multisensorial és capaç de centrar-la i es mostra més tranquil·la."

"El Javi, que va en cadira de rodes, aconsegueix relaxar el seu to muscular i estirar les cames i els braços (sense flexionar-los) gràcies al matalàs d'aigua."

"A l'Ester les fibres òptiques li dibuixen un somriure d'orella a orella perquè sap que desprès li farem un massatge suau a l'esquena."

Empresa col·laboradora:

Formulari de donació

 
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Per conèixer els beneficis fiscals de la teva donació, fes click aquí.