Benvolguts socis i sòcies, 

Ens trobem en un any complexe i diferent degut a la pandèmia de la COVID19. Com sabeu l'Assemblea Anual de Socis que estava prevista al mes de març es va haver de posposar. Legalment, degut a l'Estat d'Alarma imposat pel Govern Central, ens permetia a les entitats poder aplaçar les nostres assembles generals un cop finalitzés aquest decret. 

No fa falta que us diguem que han estat uns mesos molt difícils, que hem hagut de superar moltes incerteses i que estem treballant dia a dia per donar resposta a les necessitats de les persones i de les seves famílies. 

Així doncs, aprofitant que la pandemia ens dona una mica de marge, i seguint amb totes les mesures de seguretat us convoquem a l'Assemblea General de Socis de l'Associació Alba per rendir comptes de les accions portades a terme durant el 2019 i explicar-vos la situació de l'entitat i els reptes de futur. 

Volem celebrar-la aquest any de manera diferent i a l'aire lliure. Per això us convoquem: 

DIA : 30 de juliol de 2020
HORA: 19:30h
LLOC: Jardins del Grup Alba.
 

Després de l'Assemblea es farà el passe del reportatge "Al seu costat" que recull algunes de les vivències i moments més importants del període de confinament de la covid19. Volem fer un reconeixement al compromís i implicació de tots els treballadors durant aquesta pandèmia. També a l'esforç que han fet les persones i les seves famílies.   

Finalment es servirà un petit pica-pica i beure per a tothom. Amenitzarem la jornada amb una mica de música ambient del nostre DJ Bluetonic.
 

ORDRE DEL DIA DE L'ASSEMBLEA 2020

1. Benvinguda del President.
2. Presentació de la Memòria Anual 2019.
3. Presentació del Pla de Treball 2020.
4. Presentació del Tancament de l'exercici 2019.
5. Presentació del Pressupost 2020.
6. Quota de socis per l'any 2020.
7. Presentació de les candidatures per la renovació dels membres de Junta Directiva.
7. Torn tancat de paraula.
8. Votacions dels punts a aprovar en Assemblea de Socis.
9. Torn obert de paraula.
 
DOCUMENTS A VOTAR A L'ASSEMBLEA
COM VA SER L'ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DEL 2019?

Documents Assemblea

POWER POINT PRESENTAT A L'ASSEMBLEA