Ets una empresa i vols col·laborar amb Alba? 

CONTACTA AMB NOSALTRES


Junts podem aconseguir que les persones disposin dels suports que necessiten per tenir una vida digna, inclusiva i el més autònoma possible. A Alba ens agrada compartir aquest repte amb empreses que tenen els mateixos valors que nosaltres. 

Per què col·laborar?

 • Perquè l’empresa és un motor de canvi social i amb el vostre suport podrem arribar molt més lluny en la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.
 • Perquè la integració social de les persones amb discapacitat beneficia tota la societat.
 • Perquè col·laborar amb Alba és una manera d'exercir la responsabilitat social de l'empresa.


Avantatges de la col·laboració:

 • Contribuir a una acció solidària genera un valor social afegit per a l'empresa i crea un impacte positiu entre els treballadors, clients, proveïdors i, en general, davant de tota la ciutadania.
 • Visibilitat de l'empresa al nostre web i en els nostres materials de comunicació i xarxes socials.
 • La donació té avantatges fiscals: les empreses poden deduir-se fins al 35% de les seves donacions en la quota íntegra de l'Impost de Societats, amb un límit del 10% de la base imposable, o un 40% a partir del tercer any de col·laboració continuada amb un import de més de 150 €.
 • Des del servei de comunicació del Grup Alba, s'ofereix a l'empresa diferents accions de comunicació i retorn de l'acció (elaboració de newsletters, clipping de notícies, dossier de retorn de l'acció, etc.).

Formes de col·laboració:  

 

Forma part de la Xarxa d'Empreses Sòcies 


En formar part de la nostra Xarxa d'Empreses Sòcies establiu un compromís social que ens permet sumar esforços per contribuir en la construcció d'un territori més inclusiu i compromès.

Amb una aportació anual a l'entitat col·laboreu de manera sostenible en els nostres projectes i en fer realitat els desitjos i il·lusions de les més de 300 persones que atenem.

Des de l'Associació Alba us oferim, com a empresa sòcia, la possibilitat d'obtenir un reconeixement especial en obtenir l'Adhesiu i segell digital de la Xarxa d'Empreses Sòcies per poder col·locar al vostre establiment o al vostre web.

MÉS INFORMACIÓ        

FES-TE EMPRESA SÒCIA        

Ajuda'ns a finançar un projecte

Participa en la cadena del canvi i contribueix a finançar un dels nostres projectes per millorar la qualitat de vida de les persones que atenem.

Actualment, els projectes per als quals necessitem donatius són:

FES UN DONATIU    DESCARREGA'T LA GUIA DE PROJECTES  


Compra serveis o productes

Alba ofereix oportunitats laborals a persones amb discapacitat. Per això, pots contractar els nostres serveis (jardineria, neteja, manipulats, lleure i projectes educatius) o comprar els nostres productes a la botiga online.

També confeccionem
lots de Nadal per a empreses elaborats amb productes gastronòmics de qualitat i amb impacte social, i detalls d'empresa personalitzables per a esdeveniments, convencions o celebracions.


Dona productes o temps

Les empreses poden destinar hores dels seus treballadors/es per oferir-nos un servei sense cost o fer donatius en espècie.

 • Voluntariat corporatiu: professionals que ens ofereixen el seu coneixement i temps de manera voluntària.
 • Donació en espècie: cessió o donació de productes o béns.

CONTACTA


Implica el teu equip

La teva empresa té l'oportunitat d'involucrar-se en un projecte que millora la vida de les persones. La implicació de la direcció i els seus treballadors/es en una mateixa iniciativa permet establir un objectiu comú, reforçar el sistema de pertinença, i motivar i cohesionar l'equip.

 • Donatiu compartit - matching gift: els treballadors realitzen donatius a favor d'un projecte i l'empresa col·labora doblant la quantitat recaptada pels treballadors.
 • Iniciativa solidària: converteix una festa o un esdeveniment en un acte solidari per recaptar fons per Alba.
 • 1€ de la nòmina - teaming: t'ajudem a impulsar-ho amb un sistema pel qual els empleats poden destinar un euro de la seva nòmina mensual a un projecte. 

CONTACTA