Ets una empresa i vols col·laborar amb Alba? 

Junts podem aconseguir que les persones disposin dels suports que necessiten per tenir una vida digna, inclusiva i el més autònoma possible. A Alba ens agrada compartir aquest repte amb empreses que tenen els mateixos valors que nosaltres. 

 


 

Ajuda'ns a finançar un projecte

La teva aportació permet que les persones puguin fer realitat els seus projectes de vida. 

EMPRESA SÒCIA 

 


 

Serveis i productes amb valor social

Alba ofereix oportunitats laborals a persones amb discapacitat. Per això, ports contractar els nostres serveis (jardineria, neteja, manipulats, lleure i projectes educatius) o comprar els nostres productes a la botiga.

DESCOBREIX ELS SERVEIS D'ALBA     COMPRA A LA BOTIGA ONLINE D'ALBA 

 


 

Dóna productes o temps

Les empreses poden destinar hores dels seus treballadors/es per oferir-nos un servei sense cost o fer un donatiu espècies.

  • Treball pro bono: professionals que ens ofereixen el seu coneixement i temps de manera voluntària.
  • Donació en espècie: cessió o dnació de productes o béns.

CONTACTE

 


 

Implica el teu equip

La teva empresa té l'oportunitat d'involucrar-se en un projecte que millora la vida de les persones. La implicació de la direcció i els seus treballadors en una mateixa iniciativa permet establir un objectiu comú, reforçar el sistema de pertinença i motivar i cohesionar l'equip.

  • Donatiu compartit - matching gift: els treballadors realitzen donatius a favor d'un projecte i l'empresa col·labora doblant la quantitat recaptada pels treballadors.
  • 1€ de la nòmina - teaming: l'empresa implanta un sistema pel qual els empleats poden destinar un euro de la seva nòmina mensual a un projecte. 

CONTACTE