El restaurant El Gat ofereix servei de cafeteria i restauració amb una cuina casolana i de proximitat. Estem especialitzats en el format de bufet lliure que s'ofereix en el menú del migdia i per sopar tots els divendres i dissabtes a la nit.

Comptem també amb una oferta de menús per a grups ideals per a sopars de colles, aniversaris i altres. Podeu consultar el catàleg de menús al següent enllaç: MENÚS PER A GRUPS

El Gat compta amb un espai polivalent, lluminós i acollidor on s'hi realitzen reunions, xerrades, tallers i celebracions de tot tipus. També tenim una àmplia terrassa on es pot dinar o prendre un beure quan el clima ho permet i a l'estiu es realitza tota una programació de concerts oberta a tota la població.


 

SERVEI DE CÀTERING

El Gat ofereix també un servei de càterings a mida per a empreses, celebracions, inauguracions i actes diversos. Especialistes en coffee breaks, brunch, taules salades i dolces o dinars a peu dret. Fem servir productes de proximitat i artesans, i amb valor social. 

Podeu consultar el nostre CATÀLEG ONLINE

Us donem 6 motius per contractar els nostres serveis:

  • Càterings a mida

Donem un servei proper i personalitzat a mida del client. Oferim diferents opcions culinàries adients a l’acte o celebració, amb opció de cambrers o sense. Oferim una resposta ràpida i pressupostos adaptats a les possibilitats del client. Som el teu càtering de confiança.

  • Producte de proximitat i valor social

Gran part dels nostres ingredients són procedents de l’agricultura local, pròxima i de qualitat. Alguns són productes amb valor social, estan elaborats per Centres Especials de Treball que donen ocupació a persones amb discapacitat i /o risc d’exclusió social.

  • Experiència en el sector

Experiència en el sector de la restauració realitzant tot tipus de càterings a la província de Lleida per a empreses i particulars.

  • Responsabilitat social

El càtering del Gat del Rosal forma part del projecte social de l’Associació Alba de Tàrrega que té com a objectiu formar i inserir persones amb risc d’exclusió social al món laboral , així com millorar la seva qualitat de vida . Contractant els nostres serveis estàs col.laborant a fer-ho possible.

  • Respecte amb el medi ambient

Gestionem al màxim i d’una manera responsable cada un dels residus que provoquem en el servei. Utilitzem en alguns càterings plats biodegradables i plats i gots de plàstic reutilitzables.

  • Personalitzem els espais

Ens adaptem a tots els espais (interior/exterior) i els redecorem i ambientem segons les necessitats del client. També disposem d’espais propis de l’Associació que adaptem a cada esdeveniment.