El restaurant El Gat ofereix servei de cafeteria i restauració amb una cuina casolana i de proximitat. Estem especialitzats en el format de bufet lliure que s'ofereix en el menú del migdia, esmorzars i la possiblitat de llogar l'espai.


El Restaurant el Gat neix l'any 2005, coincidint amb els actes de celebració del 35è aniversari de l'Associació Alba. És un dels projectes més especials de l'associació, ja que persegueix l'objectiu de crear ocupació i reconeixement social a les persones amb discapacitat i risc d'exclusió. Actualment, dóna feina a 8 persones, 4 de les quals tenen alguna discapacitat, totes degudament formades en el sector de l'hostaleria i que treballen amb professionalitat i per fer d'aquest un món millor.

Es troba a Tàrrega, prop del centre i l’eix comercial de la ciutat. És un espai ampli, lluminós, acollidor i amb una terrassa exterior. Oferim una cuina mediterrània, casolana, del dia a dia, amb productes de proximitat i qualitat. Comptem també amb una oferta de menús per a grups ideals per a sopars de colles, aniversaris i altres.
 

MÉS INFORMACIÓ


SERVEI DE CÀTERING

El Gat ofereix també un servei de càterings a mida per a empreses, celebracions, inauguracions i actes diversos. Especialistes en coffee breaks, brunch, taules salades i dolces o dinars a peu dret. Fem servir productes de proximitat i artesans, i amb valor social.

Més informació events & càtering

Us donem 6 motius per contractar els nostres serveis:

  • Càterings a mida

Donem un servei proper i personalitzat a mida del client. Oferim diferents opcions culinàries adients a l’acte o celebració, amb opció de cambrers o sense. Oferim una resposta ràpida i pressupostos adaptats a les possibilitats del client. Som el teu càtering de confiança.

  • Producte de proximitat i valor social

Gran part dels nostres ingredients són procedents de l’agricultura local, pròxima i de qualitat. Alguns són productes amb valor social, estan elaborats per Centres Especials de Treball que donen ocupació a persones amb discapacitat i /o risc d’exclusió social.

  • Experiència en el sector

Experiència en el sector de la restauració realitzant tot tipus de càterings a la província de Lleida per a empreses i particulars.

  • Responsabilitat social

El càtering del Gat del Rosal forma part del projecte social de l’Associació Alba de Tàrrega que té com a objectiu formar i inserir persones amb risc d’exclusió social al món laboral , així com millorar la seva qualitat de vida . Contractant els nostres serveis estàs col.laborant a fer-ho possible.

  • Respecte amb el medi ambient

Gestionem al màxim i d’una manera responsable cada un dels residus que provoquem en el servei. Utilitzem en alguns càterings plats biodegradables i plats i gots de plàstic reutilitzables.

  • Personalitzem els espais

Ens adaptem a tots els espais (interior/exterior) i els redecorem i ambientem segons les necessitats del client. També disposem d’espais propis de l’Associació que adaptem a cada esdeveniment.