JORNADA LLAVORS DE FUTUR D’EMPRENEDORIA SOCIAL JOVE


 

QUÈ ÉS?

La Jornada Llavors de Futur d’Emprenedoria Social Jove fomenta que els joves proposin idees amb un impacte positiu en la comunitat. Es tracta d’inspirar als joves a aportar solucions que poden canviar i millorar el seu entorn, a partir del coneixement d’altres experiències de joves que també han portat a terme idees transformadores.

Tant la jornada com el concurs d’idees Llavors de Futur, volen ser un recurs complementari a l’assignatura d’emprenedoria i al projecte de recerca.

 

A QUI ES DIRIGEIX:

Estudiants de 4t d’ESO dels centres educatius de Tàrrega i alumnes amb necessitats educatives especials d’entre 16 i 21 anys d’escoles de la ciutat.

 

OBJECTIUS:

  • Promoure l’esperit emprenedor i afavorir l’adquisició de les capacitats, els valors i les habilitats que comporta l’emprenedoria.

  • Afavorir la cocreació, la creativitat, la curiositat, la iniciativa, la responsabilitat i el treball en equip.

  • Fomentar una actitud activa de transformació de les idees en projectes de futur.

  • Potenciar un pensament positiu, constructiu i d’implicació amb allò que succeeix en el seu entorn per dinamitzar el territori i transformar-lo.

  • Difondre models socials alternatius per treballar conceptes com l’emprenedoria i l’economia social i/o col·laborativa.

  • Donar continuïtat a l’esperit i els valors de Mossèn Josep Garriga.

 

QUAN:

La 1ª Jornada Llavors de Futur d’Emprenedoria Social Jove se celebra el divendres 17 de novembre a les 10h al Teatre Ateneu de Tàrrega.

 

 

 

MÉS INFORMACIÓ: 

Tens dubtes? Envia'ns un correu a homenatge@aalba.cat