Tornar
-15% -15%

NEULES

Ref. RS330
Estoc: En Stock En Stock
Preu original: 4,50 €
Descompte: 0,67 €
Preu: 3,82 €
( IVA Inclòs )
Neules artesanes fetes a mà, d'una en una, elaborades a l'obrador El Rosal de Tàrrega des de 1920 amb ingredients de qualitat i proximitat. Contingut: 20 unitats
El Rosal Marca: El Rosal
  • Descompte 0,67 €
  • IVA inclòs
  • Contacte (+34) 973 312 221

 

NEULES ARTESANES

Neules artesanes elaborades a l'obrador El Rosal de Tàrrega. Des de 1920 es fa servir la mateixa fórmula amb ingredients de qualitat i de proximitat. Fetes a mà, d'una en una, fent servir un procés lent i meticulós que garanteix l'excel·lència de cadascuna de les nostres galetes.

  • Ingredients: Aigua, farina de blat, sucre, ous frescos, mantega, oli vegetal (girasol), aroma de vanil·lina, sal i antioxidant natural.
  • Pes: 140 gr
  • Contingut: 20 unitats

 

LA HISTÒRIA D'AQUESTES GALETES I DE LA GENT QUE LES FA.

El petit obrador d'El Rosal va ser fundat l'any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràices a la fórmula, gaurdada gelosament, el seu procés i els seus ingredients de qualitat.

L'any 2001 l'obrador passa a mans de l'Associació Alba amb l'objectiu de generar ocupació a persones amb especials dificultats. L'entitat inicia un procés d'aprenentatge per conèixer el procés d'elaboració artesà fent servir la mateixa fórmula centenària i rellança la marca i el producte des d'un nou obrador amb valor social.