El servei de cuina central s'encarrega de servir menjars a diferents col·lectius, principalment als menjadors escolars que gestiona el servei de projectes educatius Quàlia, a les residències de l'entitat i també dóna suport al restaurant i al càtering de El Gat del Rosal. Serveix de mitjana uns 600 menús diaris.
La nostra cuina i instal·lacions estan equipades per a servir àpats tant en la línia calenta com en la línia freda, seguint les normatives sanitàries i els processos de control més estrictes. Trenim el Registre Sanitari Industrial de Cuina Central des del setembre de 2009.
Els pilars de la nostra cuina
- La nostra cuina es basa en la dieta mediterrània, gustosa, nutritiva i variada.
- Recolzem els petits productors del territori introduint, en la mesura del possible, productes artesans, ecològics i de proximitat.
- Cuina amb baix contingut de greixos. Reduïm els fregits cuinant amb forns de convecció.
- Elaborem dietes i menús especials per a infants celíacs, amb al·lèrgies o intoleràncies.
- Qualitat i seguretat alimentària: tenim cura de la traçabilitat dels productes a partir d’un protocol que fa un seguiment del producte en tot el procés, des que arriba, fins que surt de la cuina. També en el cas de les dietes especials.
- Menús adaptats a les necessitats de cada persona. En funció de l’edat es van introduint nous sabors i textures, es serveixen menjars triturats o adaptats a les problemàtiques o situacions de les persones.
- Àpats festius per trencar rutines i treballar les tradicions culinàries del nostre territori
CONSULTA EL NOSTRE DOSSIER DE MENJADORS PER A ESCOLES