Connectats al món

L’ús de les noves tecnologies s’ha convertit en un recurs imprescindible per a les persones amb discapacitat i per als nostres professionals perquè són una eina eficaç i atractiva per estimular els seus sentits, capacitats i habilitats, faciliten la seva comunicació i inclusió social, i els ajuden a vèncer les dificultats que suposa, en alguns casos, la mobilitat reduïda.

Volem garantir l'accés a les eines i recursos tecnològics a les gairebé 400 persones que atenem des del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP), l'Escola Alba i els centres ocupacionals de Tàrrega i Cervera. Ens ajudes a connectar-nos?
 

Imatge no disponible
TÍTOL
Cost del projecte: 0
Donatius: 0
0 % aconseguit
 

L'objectiu: 2.000 €

Necessitem 2.000 € per a una Pissarra Digital Interactiva (PDI) que permeti potenciar les capacitats dels nostres alumnes d'educació especial de manera amena i atractiva.

La imatge de gran dimensió, el teclat en pantalla i la interacció tàctil permeten millorar l'atenció, el reconeixement d'estímuls, la seva accesibilitat i manipulació autònoma, l'aprenentatge de forma col·lectiva, etc.

En definitiva, l'accés i lús de les noves tecnologies pot suposar una millora de la qualitat de vida per a aquests infants i joves amb capacitats diferents i una nova oportunitat per estar connectats al món!

FES UNA DONACIÓ

   

Els nostres reptes

  • Dotar les persones amb recursos tecnològics, multimèdia i digitals per potenciar la seva comunicació.

  • Potenciar les competències, els coneixements i les capacitats per fomentar l'autonomia, la responsabilitat i la inclusió.

  • Dissenyar estratègies d’actuació personalitzades per a cada alumne/a.

  • Complementar la formació que tenen els professionals d’Alba en matèria d’estimulació multisensorial i sales Snoezlen.

Empreses col·laboradores:

Formulari de donació

 
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Per conèixer els beneficis fiscals de la teva donació, fes click aquí.