El Pati de les Experiències

És un projecte que pretén convertir el pati de l'Escola Santa Maria de l'Alba en una aula més d'aprenentatge on els infants i joves puguin descobrir i viure experiències educatives significatives.

El pati que tenim actualment ha quedat obsolet perquè alguns materials s'han malmès o no responen a les necessitats de l'alumnat que ara tenim al centre.

Per això, ens cal renovar l'espai amb recursos i materials adaptats per tal que puguem treballar de manera lúdica els continguts i les capacitats a l'exterior. Un espai on infants i joves se sentin còmodes i on puguin viure multitud d'experències a través de tots els seus sentits! 

FES UNA DONACIÓ

Imatge no disponible
TÍTOL
Cost del projecte: 0
Donatius: 0
0 % aconseguit
 

Els nostres reptes

  • Convertir el pati en una aula més de l’escola on es pugui aprendre, experimentar i relacionar-se amb tota la comunitat escolar.

  • Renovar el material per tal que estimuli les capacitats de l’alumnat, desperti la seva curiositat, els faci sentir emocions i experimentar amb tots els seus sentits.

  • Dotar el pati de cinc espais diferenciats: hort aromàtic, espai sensorial, zona psicomotriu, espai de joc i racó musical.

L'Escola Santa Maria de l'Alba

Som un centre educatiu que atén a infants i joves amb necessitats educatives especials en edats compreses entre els 3 i els 21 anys de les comarques de l'Urgell i la Segarra.

Volem ser una escola de màxima qualitat pedagògica on els nostres alumnes siguin partícips del procés d'aprenentatge potenciant al màxim la seva autonomia personal i la seva integració social.

Per això, donem una resposta educativa adequada a les necessitats de cada alumne per mitjà d'un programa curricular adaptat i potenciem la seva inclusió en entorns ordinars.

Empresa col·laboradora

Formulari de donació

 
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Per conèixer els beneficis fiscals de la teva donació, fes click aquí.