PROJECTE APROP

Espígol treballa en xarxa amb el CAP de Cervera per detectar necessitats compartides i orientar a les famílies en temes d'ajudes, serveis i procediments.

 

“Aprop” és una iniciativa que s’emmarca dins del projecte COM Salut formant part de les polítiques sanitàries impulsades pel Departament de Salut per millorar la qualitat de vida de les persones i prevenir malalties.

Espígol treballa en xarxa amb el CAP de la ciutat gràcies a dues persones amigues, una infermera i un doctor, que son l’enllaç entre les entitats. Aquest projecte s’inicia gràcies a la manca d’informació detectada al centre Espígol on les famílies i els seus usuaris desconeixien els serveis oferts des de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del Cap de Cervera.

Les dues persones amigues compleixen l'objectiu de millorar la comunicació bidireccional entre les entitats, detectar les necessitats compartides no detectades per alguna de les parts i evitar incidències generades de l’atenció de les persones del Centre Espígol a l’Àrea Bàsica de Salut.

A més, "Aprop" pretén definir la població d’Espígol i actualitzar el llistat de pacients per poder revisar la seva història clínica, diagnòstics i tramitar les targetes “Cuida’m” per les persones d’Espígol.


 

Descobreix els nostres projectes