PROJECTE TASTET DE LLEURE

Apostem per un lleure i oci inclusiu a la població. Cada cop són més les activitats que fem a la comunitat. Creiem que afavorir les relacions personals de les persones amb discapacitat o trastorn mental els permet potenciar les seves capacitats emocionals i afectives i a més, permet a la societat entendre la diversitat com un element enriquidor.

 

Participem al projecte "Tastet de Lleure" desenvolupat per l'àrea de lleure inclusiu de l'Associació Alba de Tàrrega. Aquest projecte té com objectiu apropar a les persones a les diferents associacions i recursos que poden trobar a la comunitat de tal manera que si volen en puguin formar part i augmenti així la seva integració. Ens posem en contacte amb les associacions de l'Urgell i la Segarra i planifiquen una visita al seu local per a que ens expliquin el projecte, el que fan, com funciona per fer-se soci (quotes, voluntariat...) i ens ensenyin les instal·lacions. Un cop finalitzada la visita es fa la valoració amb el grup, si ens han proposat alguna activitat per fer conjuntament la treballem o preguntem si hi ha alguna persona que l'hi agradaria formar-ne part. A més, si hi ha algun usuari que acaba formant-ne part, es fa un seguiment individualitzat de la persona i l'entitat.


VINCULACIONS

   2 persones vinculades a l'Associació 

   2 persones vinculades 

   Persones puntualment vinculades 


LLISTAT ASSOCIACIONS VISITADES

  1. Els Carranquers i geganters
  2. Bombers
  3. Associació de bitlles

 

Ets una entitat i vols formar part del projecte "Tastet de Lleure"? Posa't en contacte amb nosaltres a través del següent formulari: FORMULARI DE CONTACTE.