Alba Jussà forma part del Grup Alba i respon a la següent missió, visió i valors.

Missió

A Alba Jussà treballem perquè totes les persones dels nostres pobles i ciutats disposin dels serveis i suports per viure una vida plena en un entorn accessible, inclusiu i solidari.

 

Visió

1. Som una organització que treballa pel benestar de les persones, les seves famílies, els professionals i els amics, fomentant l'autogestió i la defensa dels drets i participació.
2. Donem resposta a les necessitats de futur de les persones especialment pel que fa als problemes de salut mental i trastorns de conducta, pluridiscapacitat i envelliment.
3. Promovem la prestació de serveis oberts a tothom en els àmbits de l'educació i lleure, formació, inserció i treball, habitatge i salut.
4. Apostem per ser una empresa de l'economia social més sostenible, enfortint la nostra activitat empresarial, emprenent nous projectes i aliances, recerca de noves vies de finançament i optimitzant els recursos de l'entitat. 
5. Volem ser una entitat que generi confiança i que promogui una ciutadania i un territori compromès incentivant el voluntariat i treballant en xarxa amb entitats, especialment del tercer sector. 
6. Treballem per la millora continua i la transformació a través de la innovació - tan social com tecnològica  com de models d'organització - i avaluant l'impacte que generen les nostres accions. 

 

Valors

  • Compromís social amb les persones i el territori

Som una entitat que s'estima la seva gent i el seu territori. Per això, treballem les actituds que promouen la igualtat d'oportunitats, l'autonomia de les persones i el respecte per la seva intimitat. La consciència social ens ha de permetre el desenvolupament d'un territori compromès amb les necessitats socials incentivant la cooperació i implicació de les entitats i la ciutadania per la plena inclusió. 

  • Emprenedoria i Innovació

Som emprenedors i ens plantegem els reptes com a oportunitats per a créixer i per a impulsar nous projectes en benefici de les persones. Som gent de mentalitat oberta i mirem cap al futur. 

  • Responsabilitat

Exercim la nostra tasca amb el màxim rigor i competència vers les persones i l'entitat. Oferim serveis professionals i de qualitat, garantint la seva sostenibilitat. La participació, la transparència i la il·lusió defineixen la nostra manera de fer les coses i garanteix la millora continua. Som una organització que creu en la transformació social i en la possibilitat de construir un món millor.