Alba Jussà

Alba Jussà ofereix serveis a infants, joves i gent gran del territori amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars, administració i altres entitats del territori.

 

Impulsem el projecte Alba Jussà el setembre del 2014 firmant un conveni amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà amb l’objectiu d’ajudar a impulsar la creació d’una entitat que ofereixi servei a persones amb discapacitat del territori amb una visió de plena inclusió.

Alba Jussà neix gràcies a la col·laboració de l’Associació Alba i el Consell Comarcal del Pallars Jussà per millorar les condicions i la qualitat de vida d'infants, joves i gent gran del Pallars.

Aquest conveni de col·laboració pretén oferir uns serveis a les persones que contribueixin a la inclusió social i al seu desenvolupament en l'àmbit social, d'emancipació o laboral. Alba Jussà també potencia activitats de sensibilització i de voluntariat obrint la seva tasca a Europa amb enviament i acollida de joves europeus.

L'objectiu a llarg termini és la creació d'un Club Social i d'un Centre Ocupacional per fomentar el lleure inclusiu i promoure la inserció laboral de diversos col·lectius. Alba Jussà també treballa conjuntament amb els serveis socials del Consell Comarcal per detectar noves oportunitats i implantar-les al territori del Pallars Jussà.