Treballem per oferir uns serveis inclusius que donin resposta a les necessitats de les persones del territori. Alba Jussà ofereix serveis en els àmbits del lleure, la sensibilització, el voluntariat, la inserció laboral i l'habitatge.

Lleure

Oferim unes activitats d'oci i de lleure inclusiu al territori del Pallars Jussà. La creació d'un Club Social i d'un Centre Ocupacional serà el proper pas per fomentar el lleure inclusiu i promoure la inserció laboral de diversos col·lectius.

Sensibilització

Realitzem accions de sensibilització contra l’estigma en Salut Mental amb la coordinació de Salut Mental Catalunya i l’Associacionisme del territori per promoure una consciència social que contribueixi a la màxima inclusió i a millorar la qualitat de vida de les persones del Pallars Jussà. 

Voluntariat

Potenciem el Voluntariat Europeu amb enviament i acollida de joves europeus que reforcen el paper de les entitats socials i donen suport a les necessitats del territori.

Inserció laboral

Busquem activitats empresarials d'economia social per generar ocupació. Actualment estem realitzant el treball de rentat de cotxes al Pallars. 

Habitatge

Donem continuïtat al Programa de Suport de l’Autonomia a la pròpia Llar (PSALL) al Pallars Jussà oferint serveis en l'àmbit personal, a la llar o a la comunitat.