La Campanya Apadrina KM

Posem en marxa la Campanya Apadrina KM per aconseguir els 2.500 € que necessitem per fer possible la 14a Ruta de Llarga Distància del Club Ciclista Alba.

Actualment des de l'Associació Alba aportem una part dels diners per dur a terme aquesta ruta i la resta l’han de costejar els mateixos esportistes i les seves famílies, però no totes ho poden afrontar. 

Per això, impulsem aquesta campanya amb les següents accions:

Masterclass Spinning Solidari

El dia 30 de març de 10:00 a 13:00 h. farem 3 sessions d'Spinning a la Plaça del Carme de Tàrrega. Vine a suar la samarreta a favor del Club Ciclista Alba!
Fes la teva inscripció amb antelació al Centre Esportiu Sant Jordi amb la donació de 10 € (apadrinaràs 1 km de la Ruta de Llarga Distància). Pedalant hi guanyem tots!

Sessió 1 (10-10:50h.): Joan i Anna (Team Centre Esportiu Sant Jordi)
Sessió 2 (11-11:50h.): Imma i Miyer (Team Centre Esportiu Sant Jordi)
Sessió 3 (12-12:50h.): Eva Garcia (Màster Instructor Spinning) i Betina Martins (Team Catalunya Spinning)

*En cas que el temps no permeti fer les Masterclass a la Plaça del Carme o per motius d'organització, les sessions es podran fer al Centre Esportiu Sant Jordi.

Fila Zero 

Si no pots venir a les Masterclass però vols col·laborar, fes un donatiu online o realitza una transferència bancària a ES50 0182 0846 4401 0103 3677 amb el concepte Apadrino KM.


Patrocina la campanya

Si ets una empresa, posa't en contacte amb nosaltres.

*Els diners aconseguits es destinaran al finançament de la ruta i a cobrir les despeses que es deriven de la campanya. En cas que els donatius superin el valor d'aquests dos conceptes, es destinaran a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat a través dels suports i serveis que ofereix el Grup Alba.

El repte

El repte actual del Grup Ciclista Alba és donar la volta a la Península Ibèrica.

Per a la 14a edició de la Ruta de Llarga Distància, els ciclistes han decidit emprendre la ruta de Santiago de Compostela-Oporto, una ruta de 264 km a completar entre el 27 d'abril i el 4 de maig. L'equip el formen 10 ciclistes i 1 intendent acompanyats de 3 monitors i 1 voluntari europeu.

La ruta té com a objectiu principal fomentar l’esport inclusiu, però també té una vessant terapèutica de treball dels hàbits saludables i l'autonomia, una social perquè treballem el ciclisme a nivell de grup fomentant la companyonia, i una vessant cultural i d'oci

El Club Ciclista Alba

El Club Ciclista Alba va néixer l'any 2005 i forma part del Club Esportiu Alba on participen persones amb discapacitat de les comarques de l’Urgell i la Segarra. 

El seu objectiu és fomentar la pràctica esportiva de persones amb un gran esperit de superació amb la realització de diferents recorreguts per la comarca, però també de rutes de llarga distància.