Ens hem fet grans!

A l’Associació Alba cada cop tenim més persones d’edat avançada, que requereixen espais adaptats i suports més extensos. La futura llar residència de Sant Martí de Riucorb vol donar resposta a les llistes d’espera i a possibles situacions d’urgències de persones amb els pares molt grans i que necessitaran una plaça en breu. 

El projecte

L’Associació Alba ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de San Martí de Riucorb per cedir-nos un edifici a mig construir i que va quedar aturat per un problema de finançament.

El nou equipament serà un impuls per al territori perquè oferirà uns serveis que milloraran la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les persones grans i per la creació de 20 llocs de treball.

 

       

 

Una llar acollidora, pensada i dissenyada perquè les persones se sentin com a casa.

A la recerca de finançament

A través de la Fundació, estem desenvolupant diverses accions de captació de fons per aconseguir els diners que necessitem per al projecte. Actualment, estem a la recerca del finançament necesari.

La teva donació pot fer possible aquest somni i garantir que les persones puguin rebre els suports que requereixen en un equipament pensat i dissenyat específicament per a elles.

 

FES UN DONATIU