El Club Alba participa al projecte europeu Erasmus + Unidans, un projecte inclusiu per a joves amb diferents capacitats amb l'objectiu de promoure la dansa inclusiva i adaptada.

 

L'objectiu d'aquest projecte europeu Unidans és promoure i donar suport als instruments d'aprenentatge mutu i la investigació interdisciplinària. Periòdicament es duran a terme seminaris i reunions de grups d'experts per tractar temes relacionats amb la dansa i la insclució social. A més, aquest projecte també servirà per intercanviar coneixements i bones pràctiques en el món de la dansa i l'esport adaptat.

El Club Alba del Grup Alba hi participa juntament amb dues entitats europees: Oan Kunst Ghermanescu School of coaches de Bucarest que coordina el projecte i Centro Sportivo Educativo Nazionale de Roma.

El passat mes de març 2019 es va realitzar la conferència de presentació del projecte a Bucarest. Està previst que les tres entitats realitzin trobades periòdiques amb la finalitat d'elaborar una guia de dansa inclusiva per a entrenadors.

 

Més informació del projecte

 

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració galetes