La missió del Grup Alba inclou la promoció d’un territori més inclusiu i compromès, objectiu que només es pot aconseguir fent xarxa i treballant conjuntament amb els diferents agents del nostre territori.

Per això, promovem l’aliança i la cooperació amb diferents entitats, administracions i empreses que ens permet multiplicar les oportunitats per a les persones i impulsar projectes amb valor compartit que tenen un major impacte social.


1. Comptem amb la col·laboració d’empreses que confien amb l’entitat contractant els nostres serveis o comprant productes amb valor social, així com empreses que col·laboren amb els seus donatius econòmics o en espècies. Des de finals de 2018 tenim en marxa la Xarxa d’Empreses Sòcies que han assumit un compromís social amb les persones perquè puguin disposar dels suports necessaris per tenir una vida digna, inclusiva i el més autònoma possible. En definitiva, estem construint un grup d’empreses amb ànima que tenen ganes de transformar el món que els envolta començant pel seu propi territori i generar un impacte positiu en les persones que hi viuen. 2. Comptem amb el suport d’Ajuntaments amb els que hem signat Convenis de Col·laboració per impulsar els nous centres que el Grup Alba té al territori i que han permès apropar els serveis i els recursos allà on viuen les persones. També comptem amb Ajuntaments que col·laboren anualment amb l’entitat per tal d’assegurar el transport i l’atenció de les persones amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables.
 


3. Fomentem el voluntariat tant dintre de la nostra entitat amb el projecte Amics com en d’altres entitats associatives i participem en iniciatives solidàries com, per exemple, la Marató de TV3. També oferim experiències de voluntariat corporatiu per apropar la nostra tasca a la realitat empresarial del territori.


4. Comuniquem i sensibilitzem per generar consciència sobre el respecte a la diversitat, els drets de les persones amb discapacitat, i la necessitat d’aconseguir canvis socials per a una inclusió plena. Donem suport i participem en les campanyes promogudes per entitats del sector de la discapacitat, com Allem o Dincat.

5. Tenim el suport dels nostres socis/es i altres persones que col·laboren amb el Grup Alba.