L'Associació Alba participa en un projecte alemany i pioner a tota Europa de pràctiques professionals per a persones amb risc d'exclusió social. El projecte està promogut per l'entitat alemana Solaris.

 

La finalitat del projecte és la d'oferir pràctiques laborals a persones amb risc d’exclusió social. Ofereix oportunitats als joves per integrar-se al mercat laboral en un altre país i adquirir un seguit d'habilitats laborals que els puguin ser útils en un futur. 

El Projecte "Hallo", així és com s'ha batejat des de l'associació Alba, té una trajectòria de 9 anys, acollint persones voluntàries d’Alemanya durant un període de 2 mesos. 

Per l'Associació Alba, participar en aquest projecte suposa una oportunitat per enfortir les relacions internacionals amb altres països, així com conèixer la situació del mercat laboral a l'estranger i les oportunitats que s'ofereixen a les persones amb discapacitat.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració